Monday, January 24, 2011

khurafat !



khurafat ! yeaahh bagi aku terbaik..ok apa selepas movie jgn pandang belakang huhu..seram amat gak..muka hantu dia memang pergi haha..berderau...tapi ada gak scene2 yg kurang diterima dik akal dan fikiran aku dan sebahagian manusia yg menonton filem ni...antaranya ,

* dalam opis sewaktu shamsul yusof keje malam kat hospital , lampunya hanya ada betul dimeja dimana dia membuat keje...dimana perginya lampu bilik dia...bilik seorg doktor tiada lampu ? haha , aneh jugak..mungkin save cost kottt..haha :P

* kemana perginya misi2 ? hilang semua sewaktu shamsul yusof menjaga ibunya yang sakit dihospital...misi2 pon tau2 je kan kemunculan fatimah rockers tu..hahah..chills

ade lagi scene2 yg yang x boleh diterima dek akal dan fikiran..hehe..tapi ok lah xdelah keterlaluan...


ni ha antara gaya dan gambar fatimah
rockersss
...yeahhh ! haha



- boleh lak nak bermesra-mesra kan..haha..serammm



-fatimah rockers steady mari berada di atas bumbung...chakkkk ! haha


lastly , aku nak ucapkan tahniah kepada syamsul yusof for this awesome movie! congratz..moga lebih maju lagi...



-budak gemok :)

No comments:

Post a Comment