Monday, August 9, 2010

kursus induksi

haissshh..long time tak tulis kat blog aku neh...

ok2..kali ni aku nk cte skit tntng pengalaman yang BEST aku pernah alami time aku berkhidmat di UTM...pengalaman nye adalah menyertai KURSUS INDUKSI...fuhhhh..dgr name kursus tak mcm aneh2 lak..
kursus induksi ni mcm orientasi lah..kira staff yg baru aku dikenal2kn tentang utm..mcm elaun,kerja lebih masa,perintah,banyak lah lagi..keje aku agk2 bosan tido..memang best giler..haha..main bedal je..fasilitator da paham da,kalo aku keras cam tugu tu bermakna aku sedang beradu..first aku dtg..briefing mcm2 lah..kemudian aku dipecahkan mengikut kumpulan..aku berada di KUMPULAN SOKONGAN 1 (n17 sehungga n26)..pemb.tadbir,juruteknik,pereka,pemb.tadbir (kewangan),setiausaha mcm2 lagilah yg berada kat kump. aku tuh..

mula2 aku mg malu..yela klik2 kat kump aku bukan knl.. nama pon aku xtau...muka pernah nampak,tapi sepatah haram pon xpnah bercakap..huhu




haaaa..ini dia kumpulan aku..heheeh...kaum hawa menguasai!
barisan fasilitator ; puan hafizah, en farid ,en azri dan puan junaidah




itulah die..mmg sporting fasi2 group aku..sempoi..bedekah gak kdg2..huhu..kursus tu start kol 7.15 pagi..peh memang malas thap gaban nk bngon awl2..serious..mata rabak je bile kat dlm dewan..huhu..nak xnak kene gak!!! ok gooooooooooooo!!!



yang ini pule adalah rakan2 aku yg paling superb! paling hot! terbaekkk! smue ade r kat korang..best knl korang kat induksi ni..hahaha..(topek,pojie,aku,hadi)...thx weh! korang best..;))haha..kwn smpai mati k..


seterusnyaaaa....



ni lak group aku..1 kelas dipecahkan kepada 5 group..ini group aku..the name is ROKET!!!!hahaha..

leader ; lupe lah..HUHU

group2 lain..



nih group MATAHARI...dgr lah matahariku..HAHA

leader ; TOPEK



ni adalah kumpulannnnnn..B'SUNFLOWER..huhu..bzzzbzzzzz


leader ; REDUAN






ni name nye group SURIA....sang suria,,hehe

leader ; FIRDAUS




ni pulak group BULUH...bukn buluh perindu k

leader ; ARITH


kenangan2 manis yg tercipta pada hari tersebut di kursus induksi,insyaallah akan terpahat selamanya dihati saya..banyak ilmu yg saya dpt kat sini..pengalaman pon bnyak....huhu..aku gak berdoa kejayaan dan kebahagian korang semua..korang adalah terbaik dan best...thx k! ;))


salam sayang,
budak gemok ;)

No comments:

Post a Comment