Friday, May 28, 2010

freedom 360 at johore bahru!!!



tanggal 21 mei 2010 berlangsung nya FREEDOM 360 di jazz and blue (jb discovery) berhampiran holiday plaza (hp)..free entry..ok lah not bad..music nye ala2 fenthau..hahhaa..kene biji baru bole layan..hahaha..saya pegi dalam pukol 12.30am sampai...ingat orang makin kurang....tetapi!!! makin ramai..gile ah..ade yang mcm kene sampok pon ade saya tgk..mngkin 1st time event kot die g..huhuhu..xpe der jnji chill dan jgn wat hal sudah..aku 1st time g jb discovery tu..ok la tmpat die not bad...tapi kalo ramai sgt semak gak,...



event ni laen skit dri speedzone..event ni kat dalam bole bukak air...tu yg ramai samok2 je..layan kepale..xpe jnji jgn o.d sudah...tapi aku g kejap je dalam sejam lebeh je..pastu da gerak...music kureng lah..ok tu saja ulasan dari aku..


budak gemock

assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment