Tuesday, March 2, 2010

THANKS UNCLE..


this is my HERO
first 4 all tq Allah ketemukan aku dgn dia...die lah yg bnyak nasihat aku...berleter kat aku..buat aku ketawa..buat aku sedar..buat aku berfikir secara rasional...dan banyak lagi..
bagi aku die da mcm ayah aku sendiri..walaupon hanya bru je kenal..aku xmintak ape2 pada dia(hehehe) melainkan dia yang bagi..hanya aku perlukan pada dia hanya kawan..teman berbicara..itu sahaja..sehingga aku melelapkan mata selama-lamanya.bagi aku itu sudah ckup..bukan wang ringgit mahupon kekayaan dia yang aku hendak..hanya secebis kasih sayang sebagai ayah da memadai..ape yang dinasihati oleh die sedikit sebanyak menyedarkan kan aku tentng erti sebenar kehidupan..hmmm..thanks uncle 4 all..hope i dont lost u.. honestly, i miss u uncle


Assalamualaikum...

-gemocx_laluka-

No comments:

Post a Comment