Thursday, March 18, 2010

hari ini dan seterusnya..



salam semua...hari ini seperti biasa hari2 yg telah ku lalui sebelum2 ini..cuma arini aku free,dan cuba ringan kan tgn aku ini utk menaip serba sedikit kat blog ku ini..hehehehe...

ok..kat ofis agk busy tp kurang spt2 hari laen yg sibuk nya smpai nk pee pon xsempat..cuba anda bayangkan...hemmm..tp xape,yg penting aku keje ok then every month income dpt..that's all...sebab ape xbusy?1.konvoksyen UTM ujung bln neh 2. transport di block dr 22/3 until 29/3 coz konvo 3. awl2 aku da msukkn booking 4. aku buat hal aku sendiri 5. kurang nya org yg menyusahkan aku..haha

tp xbusy nya hanye sementara saje..suatu persinggahan saja..ecehhh..tp pada hari berlangsung nya konvo..smua staff kenderaan di minta standby! tetapiiii...nasib ade elauan...fuhhh! kat situ aku boleh lah nk saving untuk function awl april ni!!! yeaaaayyyy...claim ot pon bole..mmg samok..tapi die punya pnat and jamm time keje..sumpah! xterkata dibibir utk berbicara...hehehe..tapi aku ttp slumber mengharungi dugaan dgn kuat..ecehh..

dekat sini mmg bz..pagi rilek2 sua...after 11 am die punya busy mcm keje kat pizza hut kitchen..dgn telefon,fax,student,driver2,staf2 mcm2 lagi lah...memang jammmed gile otak aku..emosi mmg x seimbang,muka aku nie da xlarat nk senyum lima lagi! arghhhhh...tp xpe..bekerja kne ikhlas bru berkat..dan every month income msok..hehehe..jdi nnti aku tgh tnggu debaran konvoksyen ke 44 UTM...hahahaha...


sekian.
assalamualaikum...

gemok

No comments:

Post a Comment