Sunday, March 28, 2010

sumpah aku syg kat kau!!!!




dah lame x rase perasaan mcm ni..baru ni aku jumpe si dia..comel,cute,mata die,ketawa die sering bermain di mataku sehingga sekarang....kenape jadi begini pada aku...?? sudah lah mok..org tu da berpunya..mahu kah dia sama kau walaupon ayat kau mengalahkan majnun ketika memikat si laila...eheheh..huh! masa mula2 jumpe aku da rse mcm die aku yang tapi..tapi nasi da jadi bubur..bukan aku yg lambat tapi..jodoh dan takdir aku yang buat aku jumpe die lambat..klau x si COMEL tu SAYA YG PUNYA!!...tp sygggg lmbat..bila aku da suka,msti sudah yg berpunya..xpelah..nape aku suka kau??



1. senyum kau

2.cara kau

3.mata kau

4.perangai kau

5.gaya kau.......

6.akhir sekali....mgkin kau boleh bimbimg aku ke jln yg benar..hahahaha

kalau kau aku punya..akan aku bhgiakan kau selagi aku hidup dan selagi aku bersama kau..akan ku bagi segala kasih dan syg aku pada kau...tapi bile?

awk...saya sanggup menunggu awk kalau awk benar2 menyintai saya...hmmmm'




gemock<3 andai nya kau jadi milik ku selalu ku nyanyikan lagu rindu...=(

Thursday, March 18, 2010

hari ini dan seterusnya..



salam semua...hari ini seperti biasa hari2 yg telah ku lalui sebelum2 ini..cuma arini aku free,dan cuba ringan kan tgn aku ini utk menaip serba sedikit kat blog ku ini..hehehehe...

ok..kat ofis agk busy tp kurang spt2 hari laen yg sibuk nya smpai nk pee pon xsempat..cuba anda bayangkan...hemmm..tp xape,yg penting aku keje ok then every month income dpt..that's all...sebab ape xbusy?1.konvoksyen UTM ujung bln neh 2. transport di block dr 22/3 until 29/3 coz konvo 3. awl2 aku da msukkn booking 4. aku buat hal aku sendiri 5. kurang nya org yg menyusahkan aku..haha

tp xbusy nya hanye sementara saje..suatu persinggahan saja..ecehhh..tp pada hari berlangsung nya konvo..smua staff kenderaan di minta standby! tetapiiii...nasib ade elauan...fuhhh! kat situ aku boleh lah nk saving untuk function awl april ni!!! yeaaaayyyy...claim ot pon bole..mmg samok..tapi die punya pnat and jamm time keje..sumpah! xterkata dibibir utk berbicara...hehehe..tapi aku ttp slumber mengharungi dugaan dgn kuat..ecehh..

dekat sini mmg bz..pagi rilek2 sua...after 11 am die punya busy mcm keje kat pizza hut kitchen..dgn telefon,fax,student,driver2,staf2 mcm2 lagi lah...memang jammmed gile otak aku..emosi mmg x seimbang,muka aku nie da xlarat nk senyum lima lagi! arghhhhh...tp xpe..bekerja kne ikhlas bru berkat..dan every month income msok..hehehe..jdi nnti aku tgh tnggu debaran konvoksyen ke 44 UTM...hahahaha...


sekian.
assalamualaikum...

gemok

Friday, March 12, 2010

sorry...maaf

kau bodoh! bajet bagus! hanjing! menyusahkan aku saja!!!!!!! that's all....sorry guys...mood kurang seimbang.....lastly...fuck u vavi!!!!!!..






sekian...
-gemock-

Sunday, March 7, 2010

lagu ku untuk mu..hehehe

lagu ini selesa didengari..huhu..mari kita menghayati lagu ini...
Ku akui ku sangat Sangat menginginkanmu
Tapi kini ku sadar Ku di antara kalian
Aku tak mengerti Ini semua harus terjadi
Ku akui ku sangat Sangat mengharapkanmu
Tapi kini ku sadar Ku tak akan bisa
Aku tak mengerti
Ini semua harus terjadi
Lupakan aku Kembali padanya
Aku bukan siapa-siapa untukmu
Ku cintaimu
Tak berarti bahwa
Ku harus memilikimu selamanya
d'masiv-diantara kalian..
sekian,..assalamualaikum,,,

Wednesday, March 3, 2010

akhirnya...alhamdulillah..




yeaayyyyyy! dpt jugak aku kasut NIKE AIR MAX running model ape aku xtau tp baru nye... wokkkk...uhuhuuu...peh die punye ringan memang xingat...fuhhh..terbaikkk..selesa jangan ckplah kan..keh5..mcm jln ats angin tuhh,,.alhamdulillah...dapat aku merasa kasut niee..hehe..thanks kepada DIA.hehe..kalo x.,xmrase aku nk pakai kasut semhal nie...duit mcm air..huhu..kasut mcmni mhal free stokin je..haha..tergelak aku..discount xde..huh..
ade gak kale yg baik2..tp bnyak saiz gegurl..pastuh yg laki kaler nye meriah katak...segan nk pakai aku..kalo kaum2 yg tertentu bole lah..heeheh..tp apepon memang best..puas hati kalo memakai nye...selama ini aku hanya lalu je diluar kedai nye..akhir nye impian tercapai di akal ku.hahhaa....alhamdulillah..
sekian..assalamualaikum..
-gemocx-





sabar ye AZRIQ.....


hari ini aku bz memang x ingat..panas je hati aku dgn org2 kat sini...otak da naik jammmm...huh..dugaan2..sabar ye azriq...argggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Ya Allah ku pohon pada Mu,berikanlah kekuatan dan kesabaran pada hambaMu ini...

Tuesday, March 2, 2010

THANKS UNCLE..


this is my HERO
first 4 all tq Allah ketemukan aku dgn dia...die lah yg bnyak nasihat aku...berleter kat aku..buat aku ketawa..buat aku sedar..buat aku berfikir secara rasional...dan banyak lagi..
bagi aku die da mcm ayah aku sendiri..walaupon hanya bru je kenal..aku xmintak ape2 pada dia(hehehe) melainkan dia yang bagi..hanya aku perlukan pada dia hanya kawan..teman berbicara..itu sahaja..sehingga aku melelapkan mata selama-lamanya.bagi aku itu sudah ckup..bukan wang ringgit mahupon kekayaan dia yang aku hendak..hanya secebis kasih sayang sebagai ayah da memadai..ape yang dinasihati oleh die sedikit sebanyak menyedarkan kan aku tentng erti sebenar kehidupan..hmmm..thanks uncle 4 all..hope i dont lost u.. honestly, i miss u uncle


Assalamualaikum...

-gemocx_laluka-