Sunday, September 13, 2009

graduation day...




alhamdulillah..akhirnya abes gak aku stdy..da lme grad bru nk tulis kat blog.huhu.maklum lah uma aku xde intenet cam yg lain..hehehe...aku grad 7 ogos 09..hari yg menjd kenangan yg terindah sgt bg aku..mne x nye,dpt sebidang diploma tu.haha..mencarot lbeh..segulung diploma..selma 3 thun aku memerah otk yg jammed,ini lah hasilnyee.result aku xdelah membangga kn..ok lah..tp xde la ckop2 mkn weh! hahaha.....
time msok dewan peh bkan men suka g aku dgn member2 aku..gedik gler..ddk same2 g..dgr cermah..pastuh time beratur tngu turn nk naik..mcm2 lah rase..nk terberak la,kncing la..goyang gler ah..mcm2 aku terbyg..buat nye nk bow je motar board jtuh..peh malu beb..hhaha..ade aku tgk stdn pempuan die bow da mcm ber gimnastik smpai tercbot motar board die..hambek kau,x malu lak an....time tngu turn,aku tgk member2 bkan main senyap g..seram sejuk..rasekan ubat..hahah..tngu pnye tngu meber aku da nek..smpai masa yg dnntikan...................pengerusi mjlis menyebut nama aku..MUHAMMAD AZRIQ BIN ABDUL AZIZ...peh jantung aku mcm bnti jap..hahaha..goyang beb..seb bek aku bow xjatuh motar boardnye..huh! selamat joe..alhamdulillah..dah abes penyampaian tuh..semua kuar amek gambo dgn fmly masing2..
aku pe lgik dgn member2 berposing r..hahahaha...tp aku rase mgkin itulah kali terakhir aku tgk kesemua bdk2 kolej aku..seriously,aku mmg sedih..nth ble g nk jmpe dieowg..harap2 dpt la jmpe dieowg bila2 mse t..mngkin time reunion kot..kalo ade lah..terima kasih pd lecturer2 IHYPJ yg mencurah ilmu kpd aku..dan xjemu mlyan perangai aku yg selow ni.hahaha..

sekian,wassalam.

p/s; say alhamdulillah,thank u ALLAh..Thank u ALLAH for my mother..

No comments:

Post a Comment