Tuesday, September 15, 2009

cigarattes dan rokok..




rokok oh rokok...dunhill dan winston light menjadi oksigen aku..bagi aku dua2 ni mempunyai rse yg terbaik dr ladang.he5..bukan aku sorang je menggemari makanan ringan ini..org lain juga menggemari nya..bagi aku paling best selepas makan adalh waktu dan time yg terbaik untuk menghisap makanan ringan ini..mahal mmg mahal harga nya..mmg bg org yg x merokok bg mereka itu adalah satu pembaziran..tp yeke??bg aku mmg membazir tp kita kne lah pndai bhgikan duet..lagi 1 kalo da isap tu jgn lah mcm naga yg sedang menggelibas mmg la xsmpai 1 ari da abes rokok nye..mandi gak kalo x smpai 1 ari 1 kotak da abes,esk tgk da busuk bibirnya mcm pic kat kotak rokok tuh! ha3..
rokok juga bg aku,dpat release tension aku yg melambak pkir psl stdy(dulu2) dan skg kerja!hu3..semak sgt bg aku kalo kerja bnyak..tp pas smoke ok je..tp tension tuh still ade tp xlah critical..tp aku xdelah addict gle..xsmoke 2,3 ari da mcm seladang yg menggelibass..ha3..oke2 je..cuma aku xleh tgk member2 aku smoke dpn mata kepala aku!arghhhhh..xleh than beb..aku mmg ade niat nk berhenti..tetapi hajat tdak kesampaian,,terkubur mcmtu je..xsmpai 2 mggu,mcm ade yg sempurna je..tp xkan nk stop smoke nk kene crik member2 xsmoke..member aku majority smoke addict and heavyweight..ha3..
sesetengah org lain pndangan,nape mereka merokok so jgn sebarang2 menunding jari yg org merokok nie..saje2 smoke sbb knon nk macho la..knon cabaran member2 la..weh2 tu zaman2 skolah la..huh! kadang2 aku tgk org yg xmerokok dgn aku xdehal pon..tp org len yg cm semak samun lak tgk org mcm level2 aku smoke..aduh! xpyh la mcm korang baik sgt..merokok mcm berzina ke?tak kan...merokok mcm membunuh ke?tak kan...merokok mcm merogol ke?tak kan...jadi takpayh nk pndg hina,sinis,jijik sgt kat perokok oke..aku xmntak pon duet korang...aku marah?honestly ye...aku prnah dgr org tua ckp..tgk tu muda2 da isap rokok..tp korang tau ke die watpe?belaja mne?....nie x,tgk org merokok je xde masa depan..men bedal je ckp sebarang...ko ngat org x smoke baik n berjaya sgt?????? ahhh boleh jalanan lah dgn falsafah hidop kau yg xkmne dan kuno tuh..huh! mara pon tiada gune..manusia same je..yg burok tu bg mereka ttp burok..yg baik kadg2 jdik burok gak..tp kalo terkena kat ank2 mereka............ye aku mengaku aku bukan nye terbaik!tp aku x suka mengata org suka2 ati tnpa bukti...huh! so pada org2 yg mulut dan tangan gatal menunding dan berbicara jahat tuh..henti2 kan lah ye...assalamualaikum..
sekian utk petang ni 5.00 petang/selasa...bicara si budak gemok...
p/s;kurang suka dgn bahasa saya?terima kseh ku ucap kan

No comments:

Post a Comment